KRIZANTEMA NOVA d.o.o.

Krizantema nova d.o.o. je trgovačko društvo u vlasništvu Udruge „Posmrtna pripomoć“ iz Zagreba.
 
Svrha preuzimanja Društva od strane „Posmrtne pripomoći“ izvršena je polovinom 2014. godine, a imala je za cilj osigurati članovima Udruge iz Križevaca, ali i svim drugim građanima sa šireg područja ove općine, uslugu organiziranja pogreba po prihvatljivim cijenama.
 
Posmrtna pripomoć utemeljena je 1931. godine, najveća je Udruga za posmrtnu djelatnost u Republici Hrvatskoj, broji 245.000 članova, a do sada je uspješno organizirala posljednji ispraćaj za više od 140.000 svojih članova.
 
Važno je napomenuti kako djelatnici Krizanteme nove posjeduju dugogodišnje iskustvo u organiziranju pogrebne djelatnosti. Djelatnost koju Društvo organizira počiva na humanosti i pijetetu i ne sastoji se samo od organizacije pogreba nego uključuje poštovanje predaka i njegovanje pijeteta prema preminulima.
 
Društvo raspolaže bogatom ponudom i širokim asortimanom pogrebne opreme i usluga, a opremu koju će izabrati mogu vidjeti u njegovu sjedištu. U slučaju da nam naručitelj pokloni svoje povjerenje, osigurana mu je bogata i raznovrsna ponuda roba i usluga na jednom mjestu (lijes, prijevoz, glazba, novinski oglas, cvijetni aranžman, nazočnost svećenika, lampaši, križ...) kako bi u kratkom vremenu mogao organizirati cjelokupni pogreb.
 
Jamstvo kvalitete naših usluga počiva na oko 400 organiziranih pogreba koje naše Društvo uspješno organizira svake godine.